Met deze twee hacks glijdt jij nooit meer uit jouw slipper!

Nu er nog wat warme dagen aan zitten te komen, kunnen we weer onze slippers uit de kast gaan trekken! Slippers zijn heerlijk voor de warmere dagen, omdat ze lekker luchtig zijn. Daarnaast passen ze bij iedere zomerse outfit. Toch zit er ook een nadeel aan slippers. Je herkent het vast wel, je bent aan het lopen en je schiet uit je slipper. Super irritant! Gelukkig is dit erg makkelijk te voorkomen door deze twee lifehacks!

 

Op het moment dat je slippers draag, ligt het gevaar voor uitglijden op de loer. Vooral wanneer het heel warm is en je veel zweet, wordt je schoeisel snel glad. Maar denk ook aan het lopen langs een zwembad, de zee en gladde tegels kan gevaar met zich meebrengen. Je moet oppassen dat je niet in een spagaat zal belanden… Dus wat kan je hier nou tegen doen? De meeste slippers hebben gladde zolen. Door met een schuurpapiertje voorzichtig over de zool te gaan, kan je de onderkant ruwer maken. Hierdoor zal je gelijk mee grip ervaren en voorkom jij zo weer een beschamende val.

Benieuwd naar de andere hack? Lees dan de volgende pagina!